Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když se mi prvně dostala "do ruky" zpráva o chemickém útoku, všimla jsem si poznámky, kde se uvádělo, že by autorem útoku mohlo být Rusko. Něco mi nesedlo a uvažovala jsem o důvodu. Uchýlit se k takovému kroku je téměř šílené. Nemá velkou logiku, k ničemu zvlášť extra neposlouží. Jedině když chceme silně zapůsobit na veřejnost. Na otázku "proč" lze odpovědět různě,ale v těchto případech nejčastěji proto, aby byla posvěcená intervence. V cizím tisku je možné se dočíst spousty faktů, které nebyly v češtině publikované a na jejich základě můžeme změnit svůj náhled. Ke konečné myšlence je však stejně potřeba hlubší analýza a to je leckdy problém. Manipulátoři využívají fenoménu uspěchané doby. Lidé nejsou hloupí, ale jsou emocionálními bytostmi, které mají tendenci jednat pod vlivem dojmů. Pokud nemají časový prostor, pak jejich úvaha není celistvá a dostatečně racionální. Někdo se ale nedá tak lehce přesvědčit. Chvála bohu.

0 0
možnosti
Foto

Jste docela dojemnej. Žehráte na média, naznačujete, že lidé jsou v podstatě pitomí a neumějí si hledat a třídit informace a pak sem sám plácnete nepodložený názor. Budiž,máte na něj právo, ale sám jste se předvedl na stejné úrovni, na kterou umisťujete většinu občanů.

3 0
možnosti
Foto

Pane Machačeku, velké plusR^R^R^

1 0
možnosti
Foto

To co dnes produkují média je k pláči. Stačí sedět u počítače a přeložit něco z důvěryhodného zdroje viz. třeba aprílová zpráva o stavbě české letadlové lodi, která se ujala v Maďarsku. A hlavně toho musí být hodně, důkladně proložené reklamou a upoutávkami na další pořady, kde se míchá realita s vlastní tvorbou. Potom takové hlavní zprávy na Nově sleduje opravdu jen masochista.

0 0
možnosti
JR

J74a78r67a 33R11a22n26k

6. 4. 2017 18:40

Takze vsichni na celem svete opet lhali? Zkuste izraelske zpravy, nebo i anglicke...

https://www.theguardian.com/us-news/2017/apr/05/syria-chemical-gas-attack-donald-trump-nikki-haley-assad

1 0
možnosti
JF

Dnes si může člověk vybrat jaké informace chce, že?:-)Ale vždy dobře informovaní Izraelští představitelé(Mosad je Mosad) tvrdí, že chemický útok nařídil Asad,a varují před jeho pokračující produkcí chemických zbraní.

jpost.com/Middle-East/Israeli-officials-claim-Assad-ordered-attack-warn-of-Syrias-chemical-weapons-plants-486165

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS