Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fraška je volit nemocného a vysíleného Zemana. Tím ho nechci urážet, jednou nás to čeká každého. Mně na něm vadí nejen jeho proruská politika, ale i jeho ješitná, zlá, zákeřná a mstivá povaha. A důstojnost úřadu? On ji dostal svými "kousky" a buranským chováním až na úplné dno.

4 0
možnosti

Je to váš legitimní názor. Já se s vámi neshodnu pokud jde o Babiše ani v tom, že nějaký úctyhodný pan doktor by se vyjímal jako prezident, to ani náhodou. Prezident je politik a politika je plnohodnotné, zatraceně obtížné řemeslo. Takže Topolánek, ne-li teď, pak příště.[>-]R^

2 1
možnosti

Je fajn, že sám dáváte Zemana s Babišem po bok Kaddáfího, Saddáma Husajna a Asada. Já osobně si myslím, že úrovně těchto řezníků zatím nedosahují, ale minimálně ve verbální rovině se na ně pomalu začínají dotahovat.

3 2
možnosti

nepochopit obsah sdělen se prý jmenuje funkční negramotnost......

1 3
možnosti

Vypadlo vám z předposledního odstavce několik vět, dovolím si doplnit za vás: "Běžte k volbám a volte Zemana, protože do něj šijou média. Pamatujte si, že vždycky musíte volit a chovat se jinak, než slyšíte z médií, i kdyby to čistě náhodou vypadalo, že sdělují pravdu. Nenechte se tím zmást, jedná se o rozsáhlé spiknutí. Já jsem to prohlédl už dávno. kdo mi nevěří je totální magor. S heslem "Čím víc teček, tím víc Bartoš" se s vámi loučím.

5 3
možnosti

jistě si uvědomujete,že je to vaše doplnění a ne moje...tedy vaše lidová tvorba........ale nedá se vám upřít nekonečná fantazie...........a i věštecká koule, kterou určitě máte protože se snažíte vyvolat dojem že mi vidíte do hlavy................ale to pochopitelně nevidíte...........a tak je tato vaše snaha sice velmi zábavná ale jinak postrádá cokoliv logického

0 1
možnosti

J74a21n 14P88a74v49l40í26k

12. 1. 2018 17:06

Mluvit o důstojnosti úřadu, máme-li před očima výkon pana prezidenta Zemana, je hodně odvážné.

Kritika vysokých funkcionářů zatím není zakázaná, proto je naprosto v pořádku, že se objevuje v různých médiích. Pokud chcete média bez této kritiky, počtěte si Babišoviny, kterými jsou lidovky, Idnes, pusťte si TV Barrandov s jejich skvělým moderátorem J. Soukupem, který možná uspokojí vaši duši svým lezeckým výkonem těm tak nespravedlivě kritizovaným chudáčkům.

7 4
možnosti

O47n17d12ř45e26j 15N34ý66č

12. 1. 2018 16:44

Moralizují fraška od někoho kdo si myslí jak je strašně chytrý. A tím pouze dokazuje že není.

4 1
možnosti

Vážený pane Bartoši, mluvíte mi naprosto z duše. Ta neustálá démonizace a dehonestace dvou jedinců, kteří venkoncem nejsou ani lepší, ale ani horší než ostatní je až odporná.

6 2
možnosti

O39n36d68ř28e18j 15N14ý13č

12. 1. 2018 16:46

Jako že nás všechny stíhá policie za podvod přes čtyřicet milionů? Mluvte za sebe. Vás asi stíhá, ale mě ne.

3 3
možnosti

Primář Pavko? Toho neznám.

Velmi dobrým kandidátem by však mohl být primář Pafko. Ten však rozhodně kandidovat nikdy nebude, nepotřebuje si zkazit jméno v tomto úřadě, jehož důstojnost velmi přeceňujete.

1 0
možnosti

díky za perfektní ironii..ano můj překlep...........ne pan Pafko nebude kandidovat ale jeho kvality jsou násobně vyšší než kohokoli jiného z nových kandidátů............

Důstojnost úřadu prezidenta nelze nikdy přecenit..pokud myslíte...........ale může se někdy v budoucnu stát, že již nikde nebudou žádní prezidenti ale jen manažeři velkých světových trustů.............chcete tohle???????????

1 0
možnosti

P. Bartoš, pokládám za přirozené, že každý k někomu a něčemu inklinuje. Jsme občané - blogeři - pak se vyjadřujeme. Toto, si nemůže dovolit soudce., souhlas, ten nemůže podlehnout dojmům - má soudit a rozprášit pochybnosti. Já , např. za zlo považuji existenci M.Zemana a A.Babiše, za výron zkázy ,pak jejich spojení - (vyjadřuji se zcela volně, bez emocí, či urážek). Čapí hnízdo, má vyšetřit a sozhodnout soud. Obraz AB vypadá jinak, pokud zjistíte, že Agrofert dluží asi 25 mld Kč. Banky půjčují rády, jistina existuje - odvedené daně kompenzují dotace. M.Zeman pravil, že dává důvěru, aby AB nebyl vydíratelný. Já říkám, že vydiratelnější osoba v ČR neexistuje ! Ty banky potřebují aby dlužník seděl ! Nikoliv v base, ale u stavidla státních zdrojů ! Být jimi, podplatím, celý Imunutní výbor, abych neměl zmařenou investci ! Nazývá se to - Nekonečný střet zájmů, bezpečnostní riziko státu. Pak jako volič říkám - Snaha jmenovaných pánů Zemana a Babiše - je fraška a nedůstojnost ! ... :-).

5 0
možnosti

Škoda jen že nemáme dost času na to si o tomto popovídat na živo.........protože bych rád viděl vaše "důkazy" A pokud jsem vás dobře pochopil, pochází vaše důkazy jen a jen z médií............a i o tom jsem psal..........jak lehce jsou lidé ovlivnitelní médiální masáží.........

0 0
možnosti
Foto

I66v33a20n 58M40a77r79e94k

12. 1. 2018 14:50

Karma, pokud nevyhraje p.M Zeman hned v prvním kole, je ve druhém kole mou jednoznačnou volbou . R^[>-]

2 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS